Open Site Navigation

PURE PERFECTION

BITCH`N BROWS LASH LIFT SYSTEM

Med vippeløft fra Bitch`n Brows vises det fulle potensialet til dine egne vipper.

Kanskje du tror at kun perssoner med naturlig lange og fyldige vipper kan ha nytte av  vippeløft, Tenk om igjen! Dette passer like mye for de med lange som korte, og tynne. 


Løft systemet gir vippene dine ett vitamin-protein boost som vil styrke og hjelpe til med å sette vippene tilbake i det som er en naturlig bøy form.


I denne behandlingen velges en gummi-pad med en bøy tilpasset dine vipper. som settes på øyelokket. Deretter festest vippene opp over , og en liftlotion påføres – og deretter en setting lotion. Farging påføres til slutt på vippene hvis du ønsker det.

 Behandlingen varer ett sted mellom 20-60 minutter og varer i opptil 6-8 uker.

Resultatet er en god naturlig bue på dine egne vipper, noe som gir enorm effekt, spesielt om du skulle legger mascara på – mange opplever også at det blir mye lettere å påføre mascara.


Før og etter behandling er det ikke mye en trenger å tenke på foruten om å holde olje-produkter unna for legnst mulig varelse av bøyen da olje produkter kan minske hvor lenge bøyen varer.


skjulte oljer finner en ekesempelvis i div Kremer, sminkefjerner, serum noen mascarer og serum.


Ved behov for vippeserum, selger Pure Perfection paraben-fritt vekst serum som du kan bruke både før å under vippeløft perioden din


Vippeløft krever ingen spesiell etterbehandling utenom de første 24 timene der man burde unngå å ta noe på vippene. Man kan bruke sminke på vippene til daglig.

VIPPELØFT

FREMHEV BLIKKET OG BOOST VIPPENE DINE MED VIPPELØFT

Bitch`n Brows Lash Lifting system

43_edited.jpg
Open Site Navigation

Kontakt
Pure Perfection

NEDRE SLOTTSGATE 4
O157 OSLO

Tel; -47 941 129 77