top of page
Microblading & PMU
Skjermbilde 2024-04-02 002706.png

Permanent Makeup


Powder 
Brows

 

Pure PerfectionCombobrows

Pure PerfectionMicroblading

 

Pure PerfectionNano strå

Pure Perection

Skjermbilde 2024-04-02 002654.png

Oppdag det revolusjonerende håndverket av microblading - en skjønnhetsbehandling som gir deg perfekt definerte øyenbryn med en naturlig finish. Vår erfarne microblading-artist bruker presisjonsteknikker for å skape hårfine strå som etterligner dine naturlige øyenbrynshår, og skaper en symmetrisk og balansert ramme rundt øynene dine.

Navn

Microblading

Med microblading kan du endelig si farvel til ujevne eller tynne øyenbryn, og ønske velkommen en vedvarende løsning som varer i måneder. Vårt fokus på detaljer og individualisert tilnærming sikrer at hver klient får et unikt resultat som passer deres ansiktsform og personlige stil.

Utforsk mulighetene med microblading og oppnå den brynformen du alltid har drømt om, med et resultat som ser naturlig ut og krever minimalt vedlikehold. Gi ansiktet ditt det løftet det fortjener og oppnå øyenbryn som er vakre, definerte og fullstendig feilfrie med vår eksklusive microblading-tjeneste.

2CD7CDFB-F197-441D-BB51-6AD5EE1A1DC7_edited.jpg

Making

Bad brows was a thing in the past

Powder brows PMU-teknikk, også kjent som puderbryn permanent make-up-teknikk, er en metode for å tatovere øyenbryn for å oppnå et mykere, mer pudret utseende. Denne teknikken innebærer å bruke små prikker av pigment for å fylle inn øyenbrynene og skape en jevn, naturlig finish. Resultatet ligner ofte på resultatet av å bruke øyenbrynspudder. Prosessen kan vare i flere år før en touch-up er nødvendig, og den kan bidra til å forbedre formen, fylde og definisjonen av øyenbrynene dine. Det er viktig å søke en erfaren profesjonell for å oppnå ønsket utseende og unngå uønskede resultater.

Microblading er en semi-permanent kosmetisk teknikk som brukes til å forbedre utseendet på øyenbrynene ved å skape en illusjon av fyldigere, mer definerte bryn strå. Teknikken innebærer å bruke små håndverktøy med sterile nåler for å ripe inn pigment i det øvre laget av huden. Disse nålene danner små, hårlignende streker som etterligner naturlige øyenbrynshår. Microblading er en semi-permanent kosmetisk Prosessen innebærer å bruke små nåler til å ripe inn pigment i huden, og resultatene kan vare i opptil 1-3 år avhengig av hudtype og pleie. huden generelole motsandsdyktighet

Microblading kan være egnet for en rekke mennesker, inkludert:

Microblading kan være egnet for en rekke mennesker, inkludert:

 1. Personer med sparsomme eller tynne øyenbryn som ønsker å få dem til å se fyldigere og mer definerte ut.

 2. Personer som lider av alopecia eller andre tilstander som fører til hårtap i øyenbrynene.

 3. De som har mistet øyenbrynshår på grunn av medisinske behandlinger som kjemoterapi.

 4. Personer som ønsker å korrigere ujevne eller asymmetriske øyenbryn.

 5. Folk som ønsker å spare tid på å tegne på øyenbryn hver dag.

Det er imidlertid viktig å merke seg at ikke alle er egnet for microblading. Gravide og ammende kvinner, personer med hudproblemer i øyenbrynsområdet, samt de med visse medisinske tilstander eller allergier, kan ikke være gode kandidater. Det er også viktig å gjennomgå en grundig konsultasjon med en kvalifisert og erfaren microblading-tekniker før du tar en endelig beslutning.

Skjermbilde 2024-04-03 084153.png

Microblading er en semi-permanent kosmetisk teknikk som brukes til å forbedre utseendet på øyenbrynene. Teknikken innebærer å bruke små håndverktøy med sterile nåler for å ripe inn pigment i det øvre laget av huden. Disse nålene danner små, hårlignende streker som etterligner naturlige øyenbrynshår.
 

Her er trinnene i microblading-prosessen:
 

 1. Konsultasjon: Før microblading-behandlingen starter, vil du gjennomgå en grundig konsultasjon med en kvalifisert og erfaren microblading-tekniker. Under konsultasjonen vil du diskutere dine ønsker og forventninger, samt eventuelle medisinske tilstander eller allergier som kan påvirke behandlingen.

 2. Form og design: Teknikeren vil markere formen og designet på øyenbrynene dine basert på ansiktsformen din og dine personlige preferanser. Dette kan inkludere måling og markering av øyenbrynslinjer for å sikre symmetri og balanse.

 3. Numbing: Før selve microblading-prosessen starter, vil et lokalt bedøvelsesmiddel påføres øyenbrynsområdet for å minimere ubehag.

 4. Microblading: Teknikeren bruker et håndverktøy med små nåler for å ripe inn pigment i huden i hårlignende streker. Dette skaper en illusjon av naturlige øyenbrynshår og fyller ut eventuelle sparsomme områder.

 5. Pigmentvalg: Pigmentene som brukes under microblading-behandlingen, velges nøye for å matche din naturlige hårfarge og hudtone. Dette sikrer et realistisk og naturlig utseende.

 6. Etterbehandling: Etter microblading-behandlingen vil du bli gitt instruksjoner for etterbehandling for å sikre best mulig resultat og helbredelse. Dette kan inkludere å unngå fuktighet, sollys og intense treningsøkter i en periode etter behandlingen.

 7. Oppfølging: En oppfølgingsavtale kan planlegges for å sjekke resultatene og eventuelt gjøre justeringer eller etterfyllinger om nødvendig.

bottom of page