BEHANDLINGER

En behandling for alle og en hver.

 

MICROBLADING & PMU

Microblading

 

PMU

Powderbrows

 

Combo Brows

Microblanding + Powderbrows

 

Tannbleking

.
Dette er Skånsom og trygt.
– I dag er tannbleking uten bivirkninger for tannemalje og tannkjøtt ett av behandlingene vi salonger kan tilby våre kunder.
Regelverket for tannbleking er blitt strammet godt inn i Norge du vet derfor med sikkerhet at det du får tilbydd i en salong er godkjent under disse vilkårene.
Resultatet av tannblekingen er alt mellom 3-7 nyanser.
Som kunde må du vite at du ikke har tannkjøttsykdom og friske tenner.

 

PLASMA Behandling

IMG_0272_edited_edited.jpg
 

Plasma Lift

Hva er Plasma

La oss presentere Plasma  også kalt Fibroplasma, Plasma Lift, med plasma Pen. Dette er en ny behandling innen estetisk medisin.

Plasma behandling en ikke-invasiv metode for å løfte de saggende øyelokkene og glatte ut fine rynker rundt leppene, på pannen og andre deler av ansiktet som viser et betydelig tap i elastisitet. Det er også den mest elegante måten å fjerne vorter på.oppstramming og løft av diverse områder. Plasma kan også fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer og permanent sminke.

Som tidligere nevnt er dette en ikke-aggressiv, ikke-kirurgisk metode for stramming av huden. Hoveddelen spilles av plasma-lysbuen, dvs. elektrostatisk utladning som produseres helt på spissen av Plasma-pennen, her omdannes nitrogass til plasmaenergi og resulterer i fordampning av huden. Behandling leverer kontrollert varme til huden uten å skape åpne sår. Her er det ingen kutting i hud heller ingen blødning under behandling. Her jobbes det kun i øverste hudlaget. Dette utgjør at det skapes traume i huden, som resulter i at kollagen og elastin tar form, og ny hud kommer frem✨ Behandlingen er smertefri da det påføres lokalbedøvelse krem. 

 

Microneeling

Gjør din hud vakker

Microneeling er en flott behandling som forbedrer huden og reverserer aldringstegn som linjer og porer.

Etter behandling med Microneeling vil huden føles strammere og får en bedre hudstruktur.

Microneeling hjelper blant annet mot:

Ujevnhudtone

Store Porer 

Små linjer og fine Rynker

Ujevnhudstruktur

 

VIPPE EKSTENSJON

Pure Perfection kan tilby bransjeledende, revolusjonerende skjønnhetsbehandlinger med den nyeste teknologien på markedet

IMG_0183_edited.jpg

Klassisk Vippeekstensjon

Dette er en teknikk, hvor ett og ett hår limes på av gangen og det blir en forlengelse av de allerede eksisterende øyevippene. Disse er enkel å legge og i motsetning til andre falske vipper festes de til dine naturlige vipper. De faller ikke av før dine egne naturlige øyevipper fornyes. Vippene finnes i forskjellige lengder og tykkelser, har en naturlig bøy og passer til alle.

IMG_0184_edited.jpg

Fastastiske vipper med ett liv uten maskara

Fantastiske vipper med ett liv uten maskara

 
IMG_0197.jpg

Mix Vippe Ekstensjon

Her er det en blanding av klassiske extensions og volumvipper. Hvor mye som brukes av hver enkelt avhenger av hvor fyldig man vil ha det.

 
IMG_0189.jpg

Volum Vipper

Dette er en teknikk der det festes 2 eller flere tynne og fine vipper til din naturlige vipp. Hvor mange man kan ha på en vipp avhenger av lengden og tykkelsen på naturvippen. Denne teknikken er det samme som xD og Russian.

 

Vippeløft

Vippeløft er en semi-permanent kreatinehandling som gir dine naturlige vipper den perfekt bøyen du leter etter, med slik behandling kan du slipper å bruke vippetangen på en god stund. Dette er ett kjempe flott alternativ til vippeextensions, Vippeløft krever lite vedlikehold og det har lang varighet. Vippeløftet varer i alt fra 4 til 6 uker, dette avhenger av kundens lengde og kvalitet på de naturlige vippene.

 

Brow Lamination

Brynsløft

Brow lamination er en prosess hvor vi restrukturere brynhårene for å holde dem i ønsket form. Det er den perfekte behandlingen for alle som har hår og ønsker å få en mer skjerpet look på de.

Dette er en semi-permanent kreatinbehandling for dine bryn.

Behandlingen kan inkluderer form, farging og voks og kan ta opp til ca. 1 time å utføre.


Resultatet varer fra 4-8 uker (avhengig av egen hårvekst og etterbehandling)

Har du bryn med forskjellige vekstretninger? Eller vokser brynene nedover? Eller vil du bare rett å slett gi de ett løft?

Da er dette behandlingen for deg!

 

Total Browshaping

Brynene er noe av det viktigste i ditt ansikt. Pure Perfection benytter farger med ulike pigmenter, her vil vi alltid tilpasse dette etter ditt ønske. 


Forming av bryn utføres med voks, pinsett og saks.

Pure Perfection bruker kun permanentsverte som inneholder kun naturlige ingredienser og er derfor mild mot huden, og som gir fin og varig farge tilpasset dine bryn

 

Farging av Vipper & Bryn

Ved hjelp av farging av vipper og bryn vil det forsterke dine egne naturlige trekk, samtidig skape mer volum og lengdeuttrykk til dine vipper.


Ved å farge løfter det blikket, En vil se mer  opplagt ut og farge dekker grått og lyst hår på vipper og bryn.

Pure Perfection vil alltid blande frem en farge tilpasset til deg å ditt ønske. Dine vipper vil se tykkere og mørkere ut så nå å kan du starte en hverdag uten å påføre mascara.