top of page

dermal filler

Gi form, fukt og fylde til leppene.

Hos oss kan du fremheve konturen i ditt ansikt, myke opp ansiktsfolder, fjerne rynker og forbedre utseendet til arr og hudstukturen.

LIP FILLER

Gi leppene mer fylde og volum med dermal filler.

Kanskje du ønsker mer volumiserte, markert og fyldigere lepper, eller er ønsket om å tilpasse symmetrien eller kanskje bare tilsette fukt?, da kan vi hjelpe deg. Vår estetiske kunnskap hjelper deg med finne den formen som passer ditt naturlige utsende best. Vår kosmetisk sykepleier har selvfølgelig spesialisert seg for den populære "Russian Lip Technique". men også 3D lepper.

37341681-4B6B-4C44-938C-7D0A38712707.jpeg

KJEVE FILLER

"Det gir definisjon og struktur til den nedre delen av ansiktet." Injiserbare dermale fyllstoffer brukes til å konturere formen på kjevelinjen.

IMG_3308_edited_edited.jpg

Kjevelinjeskulptur med Dermal filler er et populært ikke-kirurgisk alternativ for menn og kvinner som ønsker å forbedre konturen av kjevelinjen eller kjevene. Ved å tilsette dermal filler  til kjeven øker kjevelinjevolumet hvor som helst fra haken til øret og korrigerer kjevelinjeasymmetri.

Tear Trough

. Tear trough-behandlingen, også kjent som tear trough filler, gjenoppliver og forynger øyeblikkelig under øynene, gir volum og reduserer fordypninger. Det er en ikke-kirurgisk og ikke-invasiv metode, som bruker dermale fyllstoffer spesielt designet for tårebunnsområdet.

Hudfyllstoffer er de mest effektive for langvarige og umiddelbare resultater som minimerer huler, mørke ringer og fine linjer under øynene, og som et resultat vil redusere forekomsten av tretthet, utmattelse og alderdom. Med tear trough-behandlingen kan under øyet virke lysere, fastere og fyldigere, noe som hjelper deg å se og føle deg mer våken og ungdommelig.

 

Tear trough-behandlingen er en hudfyllbehandling bestående av hyaluronsyre (HA), et naturlig stoff som allerede finnes i kroppen som holder huden fast og volumisert. Fyllstoffet er en gellignende substans og injiseres inn i huden via en kanyle. En kanyle tilberedes i stedet for en nål ettersom sannsynligheten for hevelse og blåmerker etter behandling er minimal.
Det er faktisk viktig at selve stoffet også er trygt for dette "høyrisiko"-området.
 


 

Skjermbilde 2023-05-01 000601.png

Vi tilbyr vi kun den høyeste kvaliteten, markedsledende av dermal filler for tårebunnsområdet, og dette er Teosyal Puresense Redensity II, som er laget av hyaluronsyre og er det ideelle fyllstoffet designet for å gjenopprette volumet under øynene.

Det er velkjent for å være en lett gel og ideell for å fylle ut den sarte huden under øyet, og gi støtte uten stivhet, slik at følelser og ansiktsuttrykk ikke påvirkes negativt. Fyllstoffet er også kjent for å tiltrekke seg svært lite vann i motsetning til andre hyalurongeler, noe som resulterer i minimal hevelse etter injeksjon og sikrer en myk autentisk finish og langvarige resultater.

Det fine med å bruke hyaluronsyre er at den løses opp naturlig og gradvis over tid, uten giftige effekter på kroppen din, da den finnes i hele kroppen, og den har mange funksjoner for å gi huden volum og hjelpe deg til å se yngre ut.

bottom of page