top of page

Dermal Filler - Lips 

Hos Pure Perfection tilbyr en rekke premium hyaluronsyre leppefyllere, med fokus på å oppnå naturlige resultater som harmonerer med dine eksisterende ansiktstrekk.

Pink Sugar

DERMAL FILLERE

Fra kr;


2500 kr
 

Pure Perfection

Behandlingstid


Fra 15 min

Pure Perfection

EffektCa 6 -12 mnd

Pure Perfection

Nedetid


24 Timer 

Pure Perection

Drømmer du om fyldige, fyldige og fyldige lepper? Eller er du ute etter litt mer volum, for et mer naturlig utseende? Leppene dine er en sentral del av ansiktet ditt, og på grunn av dette er de utrolig viktige for din generelle estetikk. Leppefiller er veldig populær i alle aldere. 


.

IMG_3446.JPEG

Lip fillers er, i mangel av et bedre ord, "det", akkurat nå. Med god grunn! Lepper er en svært viktig og sentral del av ansiktet. Kvinner har malt leppene sine i alle slags farger siden tidenes begynnelse. En vakker munn blir sett på som et tegn på ungdom, sensualitet og helse. Vakre lepper kommer i alle former og størrelser, men de fleste elsker utseendet til fyldige, fyldige lepper. Vi anbefaler vår leppefillerbehandling hvis du ønsker naturlig fyldigere lepper og et mer ungdommelig utseende. Leppefyllbehandlingen passer også for de som ønsker å gjenopprette kontur og volum i leppene eller ønsker å korrigere asymmetriske lepper.

bottom of page