top of page

Hifu

Skin tightning helt uten kirurgisk inngrep

 Tilbud Fra
kr 2300 
 

Pure Perfection

Behandlingstid
fra 45 min

Pure Perfection

Effekt
opp til 3 år

Pure Perfection

Nedetid
1  Dager

Pure Perection

Skjermbilde 2024-06-01 203047.png

Special Deals

Bli Pure Perfection SkinMedical medlem i dag å få enda ett området uten ekstra kostnader lagt til i din HIFU ansiktst behandling (gjelder kun ansikt - hals - dobbelhake)

High intensity focused ultrasound 

HIFU 

HIFU er en trygg, ikke-kirurgisk ultralydbehandling som motvirker effekten av aldring på huden din. Metoden stimulerer kroppens egen evne til å forsiktig og gradvis løfte huden rundt øyenbrynene, under haken, på halsen og jevne ut linjer og rynker.

HIFU PIC.jpg

Stimulerer kollagenproduksjonen ved å levere fokusert ultralydenergi til hudens grunnleggende lag

HIFU: Den ikke-invasive løsningen
Ultralydbølgene med høy intensitet skaper kontrollerte termiske koagulasjonspunkter, og stimulerer kollagenproduksjon og vevsstramming. Som et resultat løfter og oppstrammer HIFU huden effektivt, reduserer utseendet til en dobbelthake og forbedrer den generelle ansiktskonturen

Vanlig spørsmål om HIFU

Hva gjør HIFU
?

Kollagen er et naturlig protein som gir huden sin ungdommelige egenskaper ved å holde den stram, tonet og elastisk. Med alderen mister kollagen sin elastisitet og evnen til å motstå tyngdekraften, noe som får huden til å synke. Dette fører til rynker, kråkeføtter og hengende hals.

HIFU bruker fokusert ultralydenergi under hudens overflate, og oppnår optimale temperaturer på 60-80 grader for å trekke sammen hudlaget og stimulere ny kollagensyntese. Resultatet er at huden gradvis begynner å løfte og stramme seg. HIFU benytter kroppens egen kollagenproduksjon for naturlige og merkbare resultater.

Med HIFU-behandlingen kan vi definere kjevelinjen og stramme halsen. Kinnene kan få et lite løft, og øyenbrynene kan heves. HIFU kan også brukes på kroppen for å stramme opp mage, «grevinneheng», lår og rumpe.

HIFU..jpg

Er HIFU Kirurgi?

HIFU er ikke kirurgi. I motsetning til en kirurgisk ansiktsløftning, er HIFU en ikke-invasiv prosedyre som behandler huden og de dype lagene under den uten å kutte eller forstyrre hudens overflate.

Mange ønsker en liten oppstramming, men er ikke klare for operasjon, verken mentalt, økonomisk eller logistisk. Yngre mennesker ønsker ofte å forebygge aldringstegn, mens andre ønsker å forlenge effekten av kosmetisk kirurgi.

Noe HIFu er den perfekte løsning for.

Hvor trygg er HIFU?

HIFU anses som en trygg behandling når den utføres av kvalifisert helsepersonell. Fordi HIFU er en ikke-invasiv prosedyre, er det færre risikoer sammenlignet med kirurgi. Mulige bivirkninger inkluderer mild rødhet, hevelse, ømhet eller prikking i huden, men disse er vanligvis midlertidige og forsvinner innen få dager. Det er viktig å konsultere en sertifisert spesialist for å sikre at behandlingen er riktig utført og egnet for din hudtype og helsehistorie.

 

Hvor lenge varer HIFU-resultatene?
Resultatene av HIFU-behandlingen kan vare i omtrent ett til to år, avhengig av individuelle faktorer som hudtype, alder og livsstil. Regelmessige vedlikeholdsbehandlinger kan bidra til å forlenge effekten og opprettholde et ungdommelig utseende.

Vil jeg føle ultralyden under behandlingen?

Det du føler under behandlingen er faktisk små mengder fokusert ultralydenergi som blir levert under overflaten av huden. Noen kan føle ubehag mens ultralydenergien blir levert, men det er midlertidig og et positivt signal om at kollagenbyggingsprosessen er startet.
 

Er det noen bivirkninger?
HIFU-behandling er generelt trygg, men det kan forekomme noen bivirkninger. De vanligste bivirkningene inkluderer midlertidig rødhet, hevelse, ømhet eller prikking i huden. Noen kan også oppleve lett blåmerker eller nummenhet i det behandlede området. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner i løpet av noen dager til få uker. Det er sjeldent med alvorlige bivirkninger, men det er viktig å få behandlingen utført av en kvalifisert spesialist for å minimere risikoen.. 

Hvor lang tid tar HIFU-behandlingen?
En full ansiktsbehandling tar 60-90 minutter, og en delvis behandling av ansikts- eller brynehevingen kan ta opptil 60 minutter.

 

Når ser man resultatene av HIFU?
De første effektene av HIFU kan begynne å vises noen dager etter behandlingen, men de mest merkbare resultatene utvikles gradvis over to til tre måneder ettersom kroppen produserer nytt kollagen. For mange fortsetter forbedringene å utvikle seg opptil seks måneder etter behandlingen. Resultatene kan variere basert på individuelle faktorer som hudtype og alder.
 

Er HIFU smertefull?
Komfortgrenser varierer fra person til person.
HIFU-behandlingen kan medføre noe ubehag, men dette varierer fra person til person. De fleste beskriver følelsen som en varm prikking eller lett stikkende følelse under huden. Smertenivået er vanligvis tolererbart, og mange klinikker tilbyr smertelindring eller beroligende midler for å gjøre opplevelsen mer behagelig. Eventuelle ubehageligheter avtar som regel kort tid etter behandlingen..

Hvem egner et seg ikke for

  • Gravide

  • Hjertesykdommer, pacemaker, diabetes, hypertyreose.

  • Pasienter med avansert kreft

  • Kirurgiske sår som gror sent

  • Har urealistisk effekt på pasientene

  • Blødere og lav immunforsvar. 

bottom of page