Open Site Navigation

PURE PERFECTION

43_edited.jpg
Open Site Navigation

connie michelle klæboe

MÅL - VISJON  VERDIER


Mitt mål som behandler er alltid at mine kunder skal ha den beste opplevelsen når de kommer til pure perfection, mine kunder skal alltid føler seg trygge og ivaretatt, samt at kvaliteten på mitt arbeid er av ypperste kvalitet.   


Som grunder og leder er det viktig å bidra til å gjøre bransjen til et trygt fagfelt, både for kunder, men også til fremtidige ansatte og kollegaer.

markedet utvikler seg kontinuerlig og nye metoder kommer i vinden så derfor er jeg opptatt av å utvikle min kompetanse.

 

Da Dermatologi og Estetisk medisin er min lidenskap, startet jeg høsten 2021 med å kombinere pure perfection med skole på kveldstid for å utvikle min yrkesstatus til kosmetisk Dermatologisk Sykepleier.  i tillegg til andre fordypninger jeg underveis utfører, som avansert hudpleier. der jeg blir sertifisert før sommeren 2022.

CONNIE  MICHELLE  KLÆBOE

hud & Medisinsk

Behandler 

Linergist

Connie Michelle er grunnlegger og innehaver av
Pure Perfection som ble grunnlagt i begynnelsen av 2019.

 

Som person er Connie Michelle svært innovativ og dedikert, noe som gjenspeiler seg i hennes arbeidet.

Hun er lidenskapelig opptatt for helse & skjønnhet og genuint opptatt av at hver kunde skal føle seg viktig samt godt ivaretatt til enhver tid.

Connie er faglig opplært og videreutdanner seg fra 2021 for å tilføye Kosmetisk dermatologisk Sykepleier til sin yrkestittel. I sitt studio bruker hun naturligvis kun bransje-godkjente produkter og moderne teknologier.

Hun holder seg alltid oppdatert på de nyeste metodene og teknikkene på markedet, og kvalitetssirkler et trygt produktutvalg i salongen.

 

Hun er stadig på kurs, fagdager og konferanser for videreutvikling i faget sitt. per i dag gjennomfører Connie Michelle sertifisering som avansert hudpleier, kombinert også med studie for å bli
Kosmetisk dermatologisk Sykepleier.
dette gjør hun både for å videreutvikle seg samt sin kompetanse, for å holde seg oppdatert på de nyeste trendene på markedet.  forbedringer av produkter.
teknikker og forskning er avgjørende for å kunne levere ypperste kvalitet. 

VERDIER

ÆRLIGHET  - PROFESJONALITET - RESULTATORIENTERT

ÆRLIGHET  - PROFESJONALITET  RESULTATORIENTERT

VERDIER

Kontakt
Pure Perfection

NEDRE SLOTTSGATE 4
O157 OSLO

Tel; -47 941 129 77