top of page

KURS

Pure Perfection kan tilby både kurs & trening på vipper og bryn på profesjonell nivå. Er du opptatt av skjønnet og ønsker å utvikle deg innen denne bransjen eller kanskje du ønsker tilføye en ny behandling til din bedrift,  da er dette noe for deg. 


Vippeextention klassisk 1:1 teknikk

Vippeextensions 1:1 teknikk kurs egner seg både for nybegynnere og profesjonelle. Det kreves erfaring eller kurs i vippeextensions 1:1 teknikk før man tar vippeextensions volum 3-7D teknikk kurs, dette grunnet for at kursdeltaker er nødt til å mestre 1:1 teknikk for å forstå å kunne gjøre Volum 3-7 teknikk. I kurset hos Pure Perfection vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe profesjonelt. Det blir gjennomgått alt av materiale innen teori og praksis på kurset. Kurset er meget intensivt og det vil kreve at du øver hjemme etter endt kurs. Kurset og undervisning er lagt opp slik at vi starter med teori for å bli trygg på hva vi skal gjøre før vi praktiserer dette på modell.

Kurset kan taes med tre forskjellige startpakker eller uten produkter     

Eyes and Brows

KURS

Alle av Pure Perfection sine kurs vil det bli gjennomgått:
Teori 

Kontraindikasjon & Hygene 

Konsultasjon av kunde

Struktur av vipper eller bryn 

Praksis på kunde 

og mye mer.

Hos Pure Perfection vil du få diplom som er godkjent av leverandør som gjør deg sertifisert innen den behandlingen du utfører kurs i,  du vil også få start pakke som gir deg muligheten til å starte opp med dine behandlinger med det samme etter
fullført opplæring.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt på: 
Info@pureperfection.no

FARGING & FORMING 
AV VIPPER & BRYN

IMG_0273_edited.jpg

Her lærer du å farge vipper og bryn med refectozil´s profesjonelle farger.Du lærer å forme bryn og blande den perfekte fargen tilpasset kundens ønske.? 

På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe profesjonell. Her vil vi gjennomgå alt av materiale innen teori og praksis på kurset. Undervisning er lagt opp slik at vi først gjennomgår terori; utprøver oss på modell og så går opp til en prøve for å vise at vi har fått all kunnskap vi trenger for å praktisere dette videre selv. 

Dette lærer du:
• Blande riktige farger til ulike kundecaser

• Analyser av bryn og vipper
• Brynsform 
• Teknikk for farge på vipper og bryn
• Bruk av voks
• Fjerning av farge

BROW LAMINATION

IMG_0190_edited.jpg

Brow lamination er en prosess hvor vi restrukturere brynhårene for å holde dem i ønsket form. Det er den perfekte behandlingen for alle som har hår og ønsker å få en mer skjerpet look på de.

Hårstråene vil få tilbake sin naturlige look og vil også se mer fluffy ut.

Dette er en semi-permanent kreatinbehandling for dine bryn.

Kurset inkluderer løfting og forming, med voks; pinsett og saks.

I kurset bruker vi produkter fra Wimpernwelle som er ett anerkjent salong produkt for denne behandlingen.

Kurset følger med startkitt & diplom som sertifisert brynsbehandler

VIPPELØFT

IMG_0192_edited.jpg

Beskrivelse

Velg mellom kurs i vippebøy eller vippeløft. Behandlingene er like, men de har også noen forskjeller. De er begge en permanent behandling som settes for å få en naturlig bøy/løft på vippene, som også vil gi en effekt av lengere og fyldigere vipper.

I vippebøy vil effekten gi et rundere uttrykk, hvor vippene løftes og bøyes i en bue.

Vippeløft er en litt annen teknikk som vi tilbyr, hvor vippene løftes med roten og gir vippene enda mer bøy i form av en sterkere «knekk».

I kurset gjennomgår vi teknikk, produkter, redskap og praktisk utførelse av Vippebøy og/eller vippeløft.


Under kurset får man demonstrert behandling, og etterpå skal man selv øve seg på teknikken med veiledning av kursholder på modell. Det er få deltagere på kurs om gangen, så man får god oppfølging underveis.

I kurs brukes produkter fra WimpernWelle.

Kursholder vil være tilstede for å gi veiledning og tilbakemeldinger, og rette på teknikk underveis.

Kurset settes opp etter forespørsel, og kan derfor variere om man lærer begge teknikker eller en av dem etter hva påmeldte kunder etterspør. 

Long Lashes
bottom of page