top of page
Skjermbilde 2024-02-11 004942.png

Microneeling

Microneedling SkinPen

 

Dette er dermatologisk behandling for de som ønsker en foryngende effekt på ansiktet.

 

Microneedling utføres med en dermapen, slik at den alltid er tilpasset de forskjellige tykkelsene i ansiktets hud og for å fremme en dyp og effektiv stimulering.

 

Microneedling reduserer og demper alle typer rynker og slapphet i huden.

 

Behandlingen forbedre hudflekker.

Strekkmerker

Rynker & linjer

Akne (utføres ikke over aktiv akne) & redusere Stygge utvidede porer.

Grå og gusten hud.

 

Microneedling, også kalt kollageninduserende terapi, og er en avansert og nyskapende estetisk behandling som gir mulighet for en ekstremt dyp penetrasjon av utvalgte serum med aktive ingredienser som gir næring til huden.

 

Eksempler på serum som brukes under behandling er vitaminer, peptider og andre biostimulerende virkestoffer av høy kvalitet.

 

Virkningen av microneedling gir en hud med økt kollagen og elastin, som resulterer i at huden gror raskere, det blir mer tetthet og mindre rynker! Porene tynnes ut og avslører en jevnere hudfarge. Mer homogen hud, med redusert flekker.

 

Ny cellevekst gir huden markante forbedringer

 

Tidsforløpet på resultater er individuelt.
 

Umiddelbart etter behandling vil hudremodellering og ny kollagensyntese starte. Dette er en  naturlig prosess som oppstår i huden etter behandling.

 

Denne prosessen vil fortsetter å fungere i huden i 6-8 uker. Derfor blir de beste resultatene sett 6-8 uker etter behandling. (Resultathøyde er individuelt etter omfang av hudtilstand)

 

 

De aller beste resultatene sees etter et behandlingsforløp, avhengig av hudtilstanden som behandles. (Detter er individuelt). Allerede etter første behandling vil en merke forbedringer i huden, men mer langvarige resultater kommer av hvor lang tid cellefornyelsen tar (ca. 32 uke) Det er derfor også normalt at behandlingsforløp mellom 4 - 10 behandlinger kan være nødvendig. Viktig å presisere igjen at dette er individuelt etter hudtilstand.  Arr og dypere linjer vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 måneder etter behandling.

 

Den beste nyheten er at fordelene ved hver behandling av microneedling fortsetter å virke i huden i opptil 12 måneder!

 

Det anbefales på det sterkeste å legge inn gode hudrutiner på hjemmebane og produkter rettet etter den enkeltes hud og behov til den daglig pleie.

 

Kandidater som ikke er ideelle for behandlingen:

·    Gravid

·    Har visse hudsykdommer, for eksempel psoriasis eller eksem på området som ønskes behandlet

·    Har åpne sår

·    Har hatt strålebehandling nylig

·    Har en historie med oppbyggede hudarr

 


 

  '                                                                             .
       .

bottom of page