top of page

Mono Tråder

Forbedre hudens tilstand, reverser og forebygg med Mono-tråder.
Dette er benhandlingen som  virker for å forynge huden ved å stramme og rekondisjonere. De kan arbeide for å forbedre utseendet til fine linjer, rynker og hudtekstur ved å stimulere kollagen. En svært fin naturlig hudbehandling. 

pdo_edited.jpg

PDO Mono Threads er små polydioxanone (PDO) tråder som legges under huden, vanligvis i ansiktsområdet, for å skape et ansiktsløftningsliknende resultat. PDO-trådene, som er ekstremt tynne og sterke, injiseres under huden og inn i vevet i målområdet, som vanligvis er enten ansiktet eller halsen. Trådene er designet for å utløse naturlig kollagenproduksjon i det behandlete området, som strammer opp huden og eliminerer rynker eller slapp hud.

The Why : 

PDO Mono -tråder brukes for å forbedre hudens tilstand.
PDO-tråder behandler overfladiske ufullkommenheter som teksturelle uregelmessigheter og fine linjer, samt forbedrer ansiktskonturen når de kombineres med andre modaliteter.

Når vi blir eldre, mister vi ansiktsvolum gjennom beinresorpsjon, muskelatrofi, fetttap og omfordeling, noe som resulterer i merkbare endringer i den overliggende huden med slapp hud, tap av hudtone og kontururegelmessigheter.

Kombinert med gradvis tap av kollagen og elastin, utvikler huden rynker, blir løsere og begynner å synke som ytterligere bidrar til et slitent og aldrende ansikt.

Mono Tråder

monotråder.jpg
monotråder.jpg1.jpg

Egnet for De som ønsker å forme ansiktet og forynge huden

01

Nedetid

Nedetid 2 til 7 dager

02

Effekt

9 - 12 måneder

03

Behandlingstid

30 til 60 minutter

04

Graviditeets sikker

Nei

PDO Mono Rejuvenating Threads er ikke et tradisjonelt "trådløft".

PDO Mono-tråder jobber for å målrette mot aldringsforandringer ved å gi støtte og stimulere kollagen i huden over en periode, med langsom nedbrytningshastighet og langvarige resultater. 

 

Komponentene i vårt utvalg av PDO Mono foryngende tråder jobber aktivt for å stimulere kollagenproduksjonen som over tid arbeider for å øke volumet og gjenopprette ansiktsformen på en naturlig måte. 
 

PDO Mono Rejuvenating tråder er laget av et fint syntetisk materiale kalt Polydioxanone (PDO) med en lang historie med sikker og pålitelig bruk i medisin og kirurgi som i suturer for å lukke sår. Dette materialet vil oppløses over tid og elimineres fullstendig fra kroppen.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva innebærer behandlingen? En fullstendig konsultasjon og ansiktsanalyse for behandlingsplanlegging er nødvendig, men behandling kan utføres på dagen. I motsetning til tradisjonelle trådløfter, hvor det er svært få egnede kandidater, er PDO Mono Rejuvenating-tråder egnet for de fleste hudtyper og bekymringer, forutsatt at det er realistiske forventninger til behandlingsresultatene. Noen ganger er ansiktsvolumisering med hudfyllstoffer nødvendig før eller samme dag som PDO Mono Rejuvenating-trådene for å oppnå optimale resultater. Ideelle kandidater for prosedyren er de som trenger å forynge og revitalisere ansikt og nakke, behandle fine linjer og rynker og med tidlige tegn på kollagen og elastin tap. Klienter som har urealistiske forventninger og som har for mye slapp hud og tap av ansiktsvolum vil ikke være en egnet kandidat for prosedyren. De med tynn og skjør hud og røykere er kanskje heller ikke egnet. Under konsultasjon vil type, antall og plassering av Mono-trådplassering som vil være nødvendig for å oppnå de ønskede resultatene bli bestemt. Dette avgjøres fra sak til sak. Foryngelsetråder kan kreve lokal bedøvelse og er en behagelig prosedyre med minimal nedetid.

Hvor lenge varer resultatene? Det tar opptil 8 uker før resultatene av PDO Mono-foryngende tråder blir tydelige, mens kollagenstimulering skjer. Det anbefales å følge opp etter 12 uker for å vurdere de første resultatene og utføre en ny behandling er nødvendig. Resultatene vil fortsette å forbedre seg i månedene etter prosedyren. Generelt forbedres resultatene i løpet av de påfølgende 2-3 månedene, og selve tråden løses opp etter 6 måneder. Resultatene av kollagenstimulering arbeider deretter for å opprettholde resultatene etter at trådene er oppløst. Resultatene forventes å vare i 12 måneder etter den første behandlingen med anbefalt årlig vedlikehold. Det er viktig å huske at foryngelsetråder ikke vil løfte huden og kun virke på kollagenstimulering, resultatene vil variere avhengig av hudens tilstand før behandling.

Hva skjer etter min behandling? Etter prosedyren kan det være mindre blåmerker ved snittpunktene og noe hevelse og ømhet. De fleste klienter opplever at de kan gå tilbake på jobb neste dag uten bekymringer, men vi anbefaler å unngå viktige hendelser i opptil 2 uker for å la eventuelle blåmerker eller hevelser avta. Ubehag kan vare lenger hos noen individer og de som har flere tråder plassert samtidig. Vi anbefaler et mykt kosthold og begrense graden av munnåpning til disse ubehagsfølelsene har gitt seg. Det er viktig å ikke berøre ansiktet eller manipulere trådene i det hele tatt. Ettervern anbefales inkludert å unngå ansiktsprosedyrer, tung trening og å sove på siden eller magen. Fullstendige etterbehandlingsinstruksjoner vil bli gitt etter behandlingen for å minimere potensielle bivirkninger og maksimere resultatene i ditt individuelle tilfelle. Siden PDO Mono-foryngelsetråder er "varmefølsomme" anbefaler vi ingen varmebaserte behandlinger som radiofrekvens i 3 måneder etter behandling. En gjennomgangsavtale kan planlegges i 8 uker etter behandling, hvor ytterligere behandling (enten flere tråder eller en alternativ behandling som hudfyllstoffer) kan være nødvendig for å oppnå ønsket resultat.

Hva er risikoen ved behandling? PDO Mono foryngende tråder har vist seg å være pålitelige og trygge når de brukes i medisin, men alle medisinske prosedyrer har potensial til å medføre uønskede bivirkninger og komplikasjoner som vil bli diskutert før prosedyren. Mens problemer er sjeldne, kommer de vanligste problemene fra injeksjonsprosessen i stedet for trådene og kan inkludere rødhet, hevelse, kløe, blåmerker, blødninger og hudinfeksjon. Før behandling vil en fullstendig samtykkeprosess og gjennomgang sikre at du er den rette kandidaten for prosedyren, og alternativer kan bli utforsket. Tråder kan ikke utføres hos gravide eller ammende kvinner.

bottom of page