top of page
Plasma behandling
IMG_0272_edited_edited.jpg

Plasma Lift

Hva er Plasma?

La oss presentere Plasma  også kalt Fibroplasma, Plasma Lift, med plasma Pen. Dette er en ny behandling innen estetisk medisin.

Plasma behandling en ikke-invasiv metode for å løfte de saggende øyelokkene og glatte ut fine rynker rundt leppene, på pannen og andre deler av ansiktet som viser et betydelig tap i elastisitet. Det er også den mest elegante måten å fjerne vorter på.oppstramming og løft av diverse områder. Plasma kan også fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer og permanent sminke.

Som tidligere nevnt er dette en ikke-aggressiv, ikke-kirurgisk metode for stramming av huden. Hoveddelen spilles av plasma-lysbuen, dvs. elektrostatisk utladning som produseres helt på spissen av Plasma-pennen, her omdannes nitrogass til plasmaenergi og resulterer i fordampning av huden. Behandling leverer kontrollert varme til huden uten å skape åpne sår. Her er det ingen kutting i hud heller ingen blødning under behandling. Her jobbes det kun i øverste hudlaget. Dette utgjør at det skapes traume i huden, som resulter i at kollagen og elastin tar form, og ny hud kommer frem✨ Behandlingen er smertefri da det påføres lokalbedøvelse krem. 
 

Plasma behandling kan også kobineres med microneedling for større effekt.

Read More
bottom of page