top of page

Din vei til ungdommelig hud

Alt du trenger å vite om HIFU-behandling:


Hva er HIFU?


HIFU står for High-Intensity Focused Ultrasound, en innovativ og ikke-invasiv behandlingsmetode som benytter ultralyd for å stramme opp huden og redusere rynker. Behandlingen er kjent for å gi naturlige resultater uten behov for kirurgi eller injeksjoner.


Hvordan fungerer HIFU?


HIFU-teknologien fungerer ved å sende fokuserte ultralydbølger dypt inn i hudens lag. Disse bølgene varmer opp vevet, som stimulerer produksjonen av kollagen – proteinet som holder huden fast og elastisk. Økt kollagenproduksjon gir en gradvis oppstrammende effekt over


Fordeler med HIFU-behandling


1. **Ikke-invasiv og sikker**: HIFU krever ingen snitt eller nåler, noe som gjør behandlingen trygg og minimalt ubehagelig.

2. **Ingen nedetid**: Etter en HIFU-behandling kan du umiddelbart gjenoppta dine daglige aktiviteter. Det er ingen behov for restitusjonstid.

3. **Naturlige resultater**: Resultatene utvikler seg gradvis, noe som gir et naturlig utseende uten drastiske endringer.

4. **Langvarig effekt**: Økt kollagenproduksjon kan vare i flere måneder, og resultatene kan ofte vare i opptil ett år eller mer.

5. **Målrettet behandling**: HIFU kan brukes til å stramme opp huden i ansiktet, halsen, og til og med andre deler av kroppen.


Hva kan du forvente under en HIFU-behandling?


Under behandlingen vil en håndholdt enhet påføres hudoverflaten. Du kan oppleve en mild varmefølelse og lett prikking, men de fleste finner behandlingen tolererbar. Varigheten av en HIFU-økt avhenger av behandlingsområdet, men vanligvis tar det mellom 30 minutter og 1,5 timer.


Hvem er en god kandidat for HIFU?


HIFU er ideell for personer som ønsker å forbedre hudens fasthet og redusere fine linjer og rynker, men som ikke er klare for kirurgiske inngrep. Behandlingen passer best for personer med mild til moderat hudslapphet.


Resultater og oppfølging


De fleste begynner å se resultater etter 2-3 måneder, med maksimal effekt etter rundt 6 måneder. For å opprettholde resultatene kan det være nødvendig med årlige oppfølgingsbehandlinger.


Kundetilfredshet


Mange av våre kunder har rapportert om synlige forbedringer i hudens fasthet og tekstur etter bare én behandling. De setter pris på den naturlige forbedringen uten drastiske endringer eller lange restitusjonsperioder.Er du klar for en hudfornyelse med HIFU?


Hvis du ønsker å oppnå en mer ungdommelig og fast hud uten kirurgi, kan HIFU være det perfekte valget for deg. Ta kontakt med oss i dag for en konsultasjon, og la oss hjelpe deg med å skreddersy en behandlingsplan som passer dine behov og mål.


Oppdag fordelene med HIFU og oppnå en naturlig, strålende hud!


Connie Klæboe

Kosmetisk & Medisinsk Hudpleier


Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page