top of page

Holistisc skinhealth


I Pure Perfection er det hele bildet som teller.


Når du kommer hit, i en forhåpning om en forbedring av din utfordring er det for meg og vårt team en bekreftelse på at du stoler på oss.


Dette er noe vi verdisettet svært høyt. Derfor har vi tatt dette skritte videre. Vi vet at når det gjelder estetiske ytringer som å forandre på våre naturlig utseende men også prøve å løse utfordringer med hud og helse. Spiller det en stor rolle at behandler ikke bare ser deg og ditt ytre, for det er ikke slik vi er lagd.


Vi er alle lagd av samme opphav.

  • Av celler - små organeller Som er bygd opp av proteiner og sammen satt av aminosyrer.

  • Vi består alle av oksygen, hydrogen og karbon.

  • Men rundt om her stopper likhetene.


Vi har forskjellig dna og er oppvokst forskjellig.

Vi blir utsatt av ulike forhold miljøpåvirkninger, noen vokser opp med trygge-rammer og forhold hvor positive erfaringerer speiler seg i keopo og sinn mens andre har en historikk av utrygghet og trauer, å usikre forhold. Alt dette vil påvirke oss i en eller annnen form.


Dette vil derfor si at en utfordring i hud og helse er ikke bare en liten utfordring om en ser på det

' The Hole picture' Dvs en kvise er ikke en kvise, en overvekt er ikke bare en vekt opp gang eller ett omfavn av å børe lat.


Det jeg prøver å komme frem til er at vår hud og helse er ett speil av vårt indre. Det å ha ett problem i vårt indre vil til syvende og sist komme i en reaksjon i vårt ytre. Hos Pure Perfection skal du vite at vi i møte- kommer deg med ett holistisk syn.


Her hos oss vil vi ha ett stjerneteam som kan hjelpe deg mot dine estetiske og helsefremmende mål.

Du vil om ønsket kunne kombinere etstetiske behandlinger hos kosmetisk sykepleier til Terapeutiske hudbehandlinger , kost og ærnering med videre muligheter for personlig trening med fagpersoner som har kompetanse av høyt nivå.


Hos oss blir du ivaretatt,

å sammen kommer vi frem til forbedringer på en helhetslig- måte for å nå dine estetiske og helse- fremmede mål.

Connie Klæboe


29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page