top of page

Prp

Platel Rich Plasma
Gjenoppbygg ditt eget hår med toppmoderne
PRP-hårtapsbehandlinger

 Tilbud Fra
kr 2300 
 

Pure Perfection

Behandlingstid
fra 45 min

Pure Perfection

Effekt
opp til 3 år

Pure Perfection

Nedetid
1  Dager

Pure Perection

Screenshot 2023-10-22 at 21.16.23.png

Special Deals

Bli Pure Perfection SkinMedical medlem i dag å få 10% ekstra avslag på din behandling. avslag trekkes av ved betaling.

Platel Rich Plasma

PRP

PRP hårtap behandling kan være et ikke-kirurgisk alternativ for menn og kvinner som lider av hårtap og tynning. Det er en veldig trygg behandling som bruker dine egne blodplater som kan bidra til å stimulere hårveksten.

Screenshot 2023-10-22 at 21.15.36.png
Platelet-Rich Plasma (PRP) terapi er en banebrytende prosedyre som utnytter kraften i kroppens egen naturlige helbredelsesprosess for å stimulere hårvekst og forynge hodebunnen.

Med vårt team av erfarne fagfolk og toppmoderne fasiliteter, er vi forpliktet til å gi deg personlig pleie og effektive behandlinger skreddersydd til dine unike behov. Si farvel til tynt hår og hei til en fyldigere, tykkere man med PRP Hair Loss Treatment

Vanlig spørsmål om PRR

PRP står for blodplaterikt plasma

PRP står for blodplaterikt plasma.
enne hårtapsbehandlingen omfatter tre trinn. Først samler sykepleieren blod, som trekkes fra pasientens arm.
Blodet behandles i en sentrifuge, som skiller blodplatene. Deretter injiseres det blodplaterike plasmaet i områdene av hodebunnen hvor håret blir tynnere kombinert med mikronåling i hele hodebunnen.

 

Screenshot 2023-10-22 at 21.15.16.png

Hva gjør PRP

PRP er rik på hvite blodlegemer og vekstfaktorer, som kan sende meldinger til hudceller om å fungere så optimalt de kan. PRP injiseres nøyaktig med en halv tommes intervaller over tynne eller skallede områder kombinert med mikronåling av hele hodebunnen.

Hvordan fungerer det?
Injeksjon kombinert med mikronålende PRP i hodebunnen kan øke blodtilførselen til follikkelen.
Det bidrar til å aktivere naturlig hårvekst og kan gjøre hårstrået tykkere. Noen av grunnene til at det er et ideelt alternativ for hårtap er at PRP kan øke antallet hår, oppmuntrer til tykkelse og kan forlenge hårsyklusens vekststadium.Hvor trygg er behandlingen?
Fordi behandlingen bruker ditt eget blod, trenger du ikke å bekymre deg for å risikere en smittsom sykdom. Du vil vokse ditt eget hår naturlig. Derfor kan det være en effektiv og trygg måte å vokse hår på nytt for egnede kandidater med hårtap. Kandidater for denne behandlingen kan inkludere personer med:

 • Genetisk hårtap

 • Stressrelatert hårtap

 • Androgen apolecia

 • Hormonrelatert hårtap

 • Hårtap relatert til overgangsalder

 • Aldersrelatert hårtap

 • Alopecia relatert hårtap

Hvem passer behandlingen for?
Personer med tidlig hårtap har en tendens til å reagere best på denne behandlingen. Du kan til og med bruke denne typen håravfallsbehandling i kombinasjon med andre gjenvekstmetoder.

 

Restitusjon og tilleggsbehandlinger
Etter prosedyren, i noen sjeldne tilfeller, kan hodebunnen din være sår, men mange pasienter opplever ikke noe ubehag. Du kan gå i gang med dine daglige aktiviteter umiddelbart. Bare ikke sjamponer håret eller tren hardt i 12 timer etter behandlingen.

Hvordan foregår behandling?

Pasienter som velger PRP-hårvekstbehandling, får tatt en liten mengde blod før de fortsetter behandlingen. Blodet behandles i en sentrifuge, som deler opp de ulike komponentene.

Det blodplaterike plasmaet fjernes og injiseres i hodebunnen ved hjelp av en ekstremt fin nål kombinert med mikronåling av hele hodebunnen.

Kosmetiske sykepleiere plasserer omhyggelig de bittesmå injeksjonene i tynne områder eller der hårtap er tilstede. Disse injeksjonene kommer i kontakt med roten av folliklene som kan utløse vekst.

Vi bruker også en teknikk som kalles micro-needling i hele hodebunnen, som kan stimulere blodsirkulasjonen og stimulere hårsekkene.

Hvem egner et seg ikke for

 • Gravide

 • Hjertesykdommer, pacemaker, diabetes, hypertyreose.

 • Pasienter med avansert kreft

 • Kirurgiske sår som gror sent

 • Har urealistisk effekt på pasientene

 • Blødere og lav immunforsvar. 

Andre Spørsmål

Uforpliktene konsultasjon 

Hos oss har alle medisinske behandlinger en uforpliktnende konsultasjon. Ønsker du derfor å vite mer om PrP og om dette kan være noe for deg er du hjertelig velkommen til å bestille en time hos oss.

IMG_0019_edited.jpg
bottom of page