VIPPE EKSTENSJON

Pure Perfection kan tilby bransjeledende, revolusjonerende skjønnhetsbehandlinger

med den nyeste teknologien på markedet

IMG_0183_edited.jpg

Klassisk Vippeekstensjon

Dette er en teknikk, hvor ett og ett hår limes på av gangen og det blir en forlengelse av de allerede eksisterende øyevippene. Disse er enkle å legge og i motsetning til andre falske vipper festes de til dine naturlige vipper. De faller ikke av før dine egne naturlige øyevipper fornyes. Vippene finnes i forskjellige lengder og tykkelser, har en naturlig bøy og passer til alle.

IMG_0184_edited.jpg

"

Fastastiske vipper

med et liv

uten maskara

IMG_0197.jpg

Mix Vippe Ekstensjon

Her er det en blanding av klassiske extensions og volumvipper. Hvor mye som brukes av hver enkelt avhenger av hvor fyldig man vil ha det.

IMG_0189.jpg

Volum Vipper

Dette er en teknikk der det festes 2 eller flere tynne og fine vipper til din naturlige vipp. Hvor mange man kan ha på en vipp avhenger av lengden og tykkelsen på naturvippen. Denne teknikken er det samme som xD og Russian.

IMG_0193_edited_edited.jpg

Vippeløft

Vippeløft er en semi-permanent kreatinehandling som gir dine naturlige vipper den perfekt bøyen du leter etter, med slik behandling kan du slipper å bruke vippetangen på en god stund. Dette er ett kjempe flott alternativ til vippeextensions, Vippeløft krever lite vedlikehold og det har lang varighet. Vippeløftet varer i alt fra 4 til 6 uker, dette avhenger av kundens lengde og kvalitet på de naturlige vippene.

IMG_0190_edited_edited.jpg

Brow Lamination/ Brynsløft

Brow lamination er en prosess hvor vi restrukturere brynhårene for å holde dem i ønsket form. Det er den perfekte behandlingen for alle som har hår og ønsker å få en mer skjerpet look på de.

Dette er en semi-permanent kreatinbehandling for dine bryn.

Behandlingen kan inkluderer form, farging og voks og kan ta opp til ca. 1 time å utføre.

 

Resultatet varer fra 4-8 uker (avhengig av egen hårvekst og etterbehandling)

Har du bryn med forskjellige vekstretninger? Eller vokser brynene nedover? Eller vil du bare rett å slett gi de ett løft?

Da er dette behandlingen for deg!

IMG_0231.jpg

Total Browshaping

Brynene er noe av det viktigste i ditt ansikt. Pure Perfection benytter farger med ulike pigmenter, her vil vi alltid tilpasse dette etter ditt ønske. 

 

Forming av bryn utføres med voks, pinsett og saks.

Pure Perfection bruker kun permanentsverte som inneholder kun naturlige ingredienser og er derfor mild mot huden, og som gir fin og varig farge tilpasset dine bryn